Telpon Kita +86-573-89235361
Email Kita jbl12@jblfz.com
100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain
  • 100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain - 0 100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain - 0
  • 100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain - 1 100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain - 1
  • 100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain - 2 100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain - 2
  • 100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain - 3 100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain - 3
  • 100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain - 4 100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain - 4

100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain

Kita nyedhiyakake tirai, tirai, langsir tirai, kain sofa lan tutup bantal. Iki 100% Kain Katun Polyester Kain Tirai Corong. Sampel Gratis kasedhiya.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain


1. Pambuka Produk

We are professional manufacture of curtains,This is 100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain.bobote is 300g, jembaré is 280cm,and the MOQ is 100 meters.Creates an energy-saving insulating barrier against heat and cold, keeping a room cooler in the summer and warmer in the winter.An independent certification system that ensures textiles meet high safety and environmental standards


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

bobote

jembaré

Materi

MOQ

Nomer desain

300g

140cm / 280cm

Poliester lan Katun

100

1318018D


3. Fitur Produk lan Aplikasi

This is 100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain. design number 1318018D,it is jacquard fabric,Used in Home Textile, Sofa, Upholstery, Home Textile-Bedding, Home Textile-Curtain, Home Textile-Pillow, Home Textile-Cushion, Home Textile-Blankets/Throws, Home Textile-Scarves&Shawls, Home Textile-Towel, Home Textile-Sofa cover.

Fitur kasebut yaiku: tahan, tahan angin, tahan banyu, anti-ringan, anti-statis, larut banyu, tahan kerut, anti-ambu, tahan noda, isolasi panas, tahan luh, tahan angin , Blackout, Pola Cilik. Sempurna kanggo: Sleeping telat, buruh shift, bocah, senior, bayi, operator komputer


4. Rincian Produk

This is 100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain, see pictures and gets more details



5. Kualifikasi Produk

Iki gambar produksi pabrik lan sertifikat kualitas



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis



7. FAQ

P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita produsen profesional 16 taun.


P2: Kapan bisa regane?

A: Biasane kita dikutip sajrone 24 jam sawise njaluk priksaan yen sampeyan njaluk rega kanthi cepet. Hubungi kita utawa critakake ing email sampeyan supaya bisa mriksa prioritas priksaan


P3: Kepiye cara duwe Invoice utawa Kutipan Proforma?

A: Sampeyan bisa duwe Invoice / Kutipan Proforma kanthi menehi dhaptar syarat liwat fax, email utawa ngirim priksaan.


P4: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Kabeh pembayaran kudu digawe ing dolar AS, kajaba sing kasebut ing kutipan sing dikirim menyang sampeyan. Kanggo kepenak para pembeli, kita nawakake rong syarat pambayaran sing beda: Pembayaran advance lengkap lan Pembayaran Bagian sadurunge.


P5: Kepiye pabrik sampeyan nganggep kontrol kualitas?

A: Kualitas prioritas, kita mesthi menehi penting banget kanggo kontrol kualitas saka bahan baku nganti pungkasan.


P6: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Nggih.




Hot Tags: 100% Kain Katun Polyester Curtain Upholstery Kain, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Disesuaikan, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.